SARA

SARA je napreden spletni računovodski program, ki ponuja širok spekter funkcij za učinkovito upravljanje računovodskih procesov. Med njegove značilnosti spadajo izdaja različnih vrst računov, vključno z DDV ali brez njega, možnost izdaje e-računov in uporaba davčne blagajne. Program omogoča tudi enostavno izdajo računov s tiskom na UPN, vključno z UPN QR kodo za enostavno plačevanje.

Ponavljajoči računi so samodejno generirani za mesečne naročnine ali članarine, medtem ko je dodajanje posebnih opomb na račune preprosto. SARA omogoča upravljanje ponudb, dobavnic, dobropisov in opominov ter omogoča vključevanje obračunov v račune. Program podpira tudi potne naloge, evidenco prejetih računov in upravljanje trajnikov.

Ena izmed pomembnih funkcij je tudi prilagodljivost. SARA omogoča različne uporabniške nivoje in deljenje poslovnih podatkov z zaposlenimi ter povezavo s spletnimi trgovinami in računovodstvom. Prav tako je mogoče prilagoditi program in razviti posebne funkcije, prilagojene potrebam posameznega podjetja. Program zagotavlja tudi brezplačne posodobitve in nadgradnje.

Vključuje tudi pomočne funkcije, kot so avtomatska priprava opominov, sledenje strankam, enostaven izvoz podatkov ter napreden iskalnik po izdanih dokumentih. SARA je uporabniku prijazen, saj omogoča enostaven dostop in uporabo na različnih operacijskih sistemih ter napravah, vključno z mobilnimi.

V sklopu svojih možnosti omogoča izdajo računov v prilagojeni obliki, shranjevanje v različnih formatih, kot sta PDF in HTML, ter omogoča tiskanje računov na klasičnih in prenosnih tiskalnikih. SARA tudi olajša komunikacijo s strankami, saj omogoča pošiljanje računov na e-poštni naslov.

Za dodatno udobje omogoča tudi vodenje več podjetij z enim uporabniškim računom ter enostavno stornacijo računov. 

Naše delo
Računovski program SARA smo zasnovali za lastne potrebe v podjetju Bplanet. S časom je prerastel v napredno spletno aplikacijo, ki jo uporablja mnogo zadovoljnih uporabnikov.
Potreba po enostavnem računovodksem programu
Dogovor za prilagojeno aplikacijo
Izvedba projekta
Stalne nadgradnje in podpora uporabnikom
Kreativnost in tehnična
dovršenost_združeni
Aplikacija SARA prinaša olajšanje dela s svojim intuitivnim vmesnikom, privlačnim izgledom ter izjemno uporabniško izkušnjo. Z njenimi številnimi funkcijami, kot so prilagajanje oblike računov, enostavno shranjevanje in izvoz podatkov, omogoča učinkovito upravljanje računovodskih nalog. To pripomore k boljši organizaciji, manjšemu stresu in večji produktivnosti pri obvladovanju finančnih procesov.
Rezultati

Aplikacija SARA je prinesla izjemne rezultate v poslovnem okolju. Zmanjšala je čas, potreben za administrativne naloge, saj omogoča hitro in učinkovito upravljanje računovodskih procesov.

Izdaja računov je postala enostavnejša in bolj prilagodljiva, kar je pripomoglo k večji učinkovitosti pri izdajanju različnih vrst računov. Poleg tega je aplikacija SARA pospešila celoten proces dela z računi, saj omogoča avtomatizacijo ponavljajočih se nalog ter enostavno shranjevanje in izvoz podatkov.

Vse to je prispevalo k večji produktivnosti, manjšemu stresu ter boljši organizaciji poslovnih finančnih procesov.